Abonneren

Neem Nu Een Abonnement!

Een abonnement op Transportzone biedt u meer. Met een abonnement hebt u naast de toegang tot het gratis nieuws, óók toegang tot juridische transportinformatie en toelichtingen. Transportzone, wijzer in regels!

Direct abonneren kan gemakkelijk! Bekijk de mogelijkheden:

Transportzone Totaal

Ontvangt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact op: mail transportzone@sdu.nl of bel (070) 378 98 80

Een abonnement biedt u: een compleet pakket van zowel praktische als juridische informatie, actualiteit (alle informatie wordt dagelijks geupdate), een agenda en een overzicht van relevante links in de transportsector. Kortom: een abonnement levert u tijdwinst! Zoek effectief en doelgericht dankzij de handige navigatiemogelijkheden én uitgebreide zoekfunctionaliteit.

Prijzen abonnementen Transportzone
Vanwege de aard van de uitgave, gaat Sdu uit van een zakelijke overeenkomst; deze overeenkomst valt onder het algemene verbintenissenrecht. ermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Vragen over een nieuw abonnement?
Hebt u interesse in een abonnement voor meerdere gebruikers? Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de accountmanager via (070) 378 98 80 of accountmanager@sdu.nl

Vragen over uw bestaande abonnement?
Hebt u al een abonnement aangevraagd en heeft u vragen over deze bestelling? Of bent u al abonnee, maar heeft u vragen over uw gebruikersnaam en wachtwoord? Neem dan contact op met de Sdu Klantenservice via (070) 378 98 80. Meer informatie vindt u op www.sdu.nl/service